jueves, 29 de junio de 2017

La muntanya de llibres més alta del món

La muntanya més alta del món és el nou llibre de Rocio Bonilla, una autora que ja ens va enamorar amb "¿De qué color es un beso?"

 Editorial Bromera. Isbn 978-84-9026-740-0Rocío Bonilla torna a encertar amb un llibre que parla de la passió per la lectura i de com llegir un llibre obri les portes de la imaginació i ens permet volar.

Enric és un xiquet que estava convençut de que havia nascut per a volar. Durant anys  va intentar fer-ho de moltes maneres: Retallant ales de paper, escrivint cartes al Pare Noel...


Un dia la seu mare li regala un llibre. Amb ell descobrix tot un món de regions inexplorades, animals fabulosos i trepidants aventures. 

L'autora homenatja en les seues pàgines a novel·les com "Moby Dick" , "El llibre de la selva", "El principito"...
Però ara Enric, no pot parar de llegir. Tots li presten llibres, ell comença a apilar-los en el jardí de sa casa. La pila, creix i creix, es convertix en la muntanya de llibres més alta del món.

Un dia, entén per fi el verdader sentit del regal de sa mare. Amb eixe primer llibre Enric va poder, sense donar-se compte, començar a volar.Un llibre és el millor regal. Llegir et fa volar.
No hay comentarios:

Publicar un comentario